FIRST The Craft Beer Co. – Belgian Cherry – Meggysör Teszt

A First Belga meggysöre talán legelőszőr facebookon jött velem szembe. Mivel imádom az újdonságokat, lázas kutatásba kezdtem, hogy hol juthatok hozzá üveges kiszerelésben. A körúton sétálva jött szembe velem egy nemrég nyílt kézműves söröket árusító bolt. Mindig szemügyre veszem ezeket a kézműves söröket árusító helyeket, legyen az bolt vagy pub, hátha találok valami újdonságot. Ez most is így volt. Rengeteg meggysör volt a kínálatukban, és köztük ott virított a FIRST The Craft Beer Belgian Cherry-je is.

FIRST – Belgian Cherry: Meggysör Teszt

FIRST The Craft Beer Co. – Belgian Cherry – Meggysör Teszt

Napsütéses, nyugis hétvége. Madárcsicsergés, kellemes szellő. Neki is láttunk a tesztelésnek. Sötétbordó színben pompázó, élénk rózsaszín habbal rendelkező belga meggysör került a pohárba. Illatában a friss meggy köszönt vissza. Szinte érezni lehetett ahogy a fáról leszedett zsenge meggydarabkákba harapva a gyümölcs savanykásan édeskés íze felpezsdíti ízlelőbimbóinkat. Az első korty maga volt a mennyország. Pont olyannyira meggyes ahogy azt az illata alapján elképzeltük.  A sör haloványan jelenik meg a gyümölcs ízjegyei mellett.  Kellemesen szénsavas, habja gyorsan továbbáll.

Minden kortya élvezet. A 3 decis pohárnak gyorsan az aljára érünk. Azt kívánjuk, bár csak nagyobb kiszerelésben jutottunk volna hozzá. Ez egy igazi pezsdítő nyári ital, a sör minden szépségével együtt. Kifogástalanra sikeredett!

Azoknak ajánljuk, akik inkább a gyümölcsösebb ízvilágú meggysöröket kedvelik.

Összesítés:

Megjelenés:90%
90%
Illat:100%
100%
Kortyérzet:100%
100%
Íz:100%
100%

Galéria:

Előző bejegyzés
Sörművek Cekker Meggy – Sörteszt
Következő bejegyzés
Hol kapható meggysör?

No results found

1 hozzászólás. Leave new

[…] meggyes sörüket nemrég kóstoltuk, zseniálisra sikeredett a maga nemében!dogosmeggy.hu/blog/first-the-craft-beer-co-belgian-cherry-meggysor-teszt/Az eredeti cikk itt érhető […]

Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail-címet.

Menü