Hangulatos budai romkocsma, ez a Mag Pub

Hétvégi meggysör portyára indulva, sajnos a kiszemelt helyünket zárva találtuk. Így hát gondolván, hogy majd csak találunk egy jó helyet a közelben, neki indultunk Buda zegzugos utcáinak. Sajnos 15 perc bóklászás után sem találtunk kedvünkre való helyet, így hát a googlet segítségül hívva körülnéztünk a világhálón, milyen kocsmák közül válogathatunk a körzetben.

És ekkor jött szembe a Mag Pub. A Google értékelések alapján nagyon szimpatikus helynek tűnt. A képeket végignézve pedig szinte ellenállhatatlan vágyat éreztünk hogy betérjünk. A sok fel-alá mászkálás után már az sem érdekelt hogy találunk e meggysört, majdnem biztosak voltunk a nemleges válaszban.

Egy rövid séta után meg is érkeztünk a Mag Pub elé. Bekukkantva szívmelengető látvány fogadott.  Kicsit romkocsmás, kicsit szocreál, barátságos és hangulatos helynek tűnt. Imádjuk az ilyen típusú pubbokat. Beljebb lépve talán egy boros pince belseje tárta fel magát, szép tégla kirakásos, boltíves falakkal.

Az egyes kis helységekbe csak fejet lehajtva lehetett átmenni. A falak teleaggatva régebbinél régebbi képekkel, a sarkokban könyvespolcok bújtak meg. A huszadik század jellegzetes bútorai: székek, szőnyegek, asztalok tarkították a helyiségeket. Régi porosodó üvegek, megbúvó pókhálók, kerékpár kerekek, váltakozó színű izzók és egyéb kiegészítők fokozzák a hely hangulatát.

Mag Pub – Mort Subite meggysör

Természetesen az alapkellékekből sem volt hiány, akár dartsozni, akár csocsózni szeretnénk, mindkettőt megtaláljuk a Mag Pubban. A hely bámulatos miliőjét feldolgozva helyet is foglaltunk az egyik sarokban.

Majd a pult felé vettük az irányt, ahol ledöbbentünk. Mort Subite meggysör volt a kínálatban. Ráadásul csapolva. Ha addig nem lopta volna be magát a hely a szívünkbe, hát akkor aztán megtette. Ki is kértünk 6 korsóval. Vigyorogva,hatalmas mosollyal tértünk vissza a helyünkre.

Ritka kincsi, hogy nem csak hogy egy hangulatos helyre tévedünk, ami az igazi szocreál közeget idézi (mert oda vagyunk érte), de még van meggysörük is, amit tökéletesen csapolnak (micsoda kincs!) és még a pultos lány is végtelenségig kedves és mosolygós. A kedvező árakról pedig nem is beszélve. Azt hiszem, nem utoljára jártunk a Mag Pubban!

Összességében mind a hely mind pedig a meggysör kifogástalan volt. Ha akarnánk sem tudnánk semmibe sem belekötni. Finom, zamatos meggysör, kellemes, hangulatos hely, aranyos, kedves pultos. Egyszerűen csak tökéletes. Ez a Mag Pub.

Összesítés:

Megjelenés:100%
100%
Illat:100%
100%
Kortyérzet:100%
100%
Íz:100%
100%
Ár-érték arány:100%
100%
Kiszolgálás100%
100%

Galéria:

Előző bejegyzés
Ludas Sörfőzde – Ludas Meggyes sör teszt
Következő bejegyzés
Országos sörfesztivál lista 2018

No results found

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail-címet.

Menü