Hol kapható meggysör?

Rengetegszer belebotlunk ebbe a kérdésbe a netet pásztázva. Több száz meggysör lelőhely közül válogathatunk már országszerte, jelenleg 200 meggysör lelőhely van feltöltve a térképünkre. Így ha olyan helyet keresel, ahova be tudsz ülni a barátokkal, családoddal vagy a pároddal, csak csekkold le az országos meggysör lelőhely térképünket és nézz körül a közeledben, biztosa vagyunk benne hogy találsz számodra megfelelő helyet.

Hatalmas iramban duzzad a meggysör lelőhelyek száma, hiszen átlagosan heti +25 helyet töltünk fel a térképünkre. Így ha nem találtál éppenséggel a közeledben helyet, nézz fel 1-2 nap múlva a térképre, hátha felkerült azóta egy új hely!

Hol kapható meggysör?

  • Pubok (ezt a legkönnyebb találni, használd a térképet!)
  • Éttermek (ha kicsit színvonalasabb helyet keresel, és még egy jót is ennél, rengeteg olyan étterem van a térképen ahol meggysört is szolgálnak fel. Igaz ezeknek a száma jóval kevesebb mint a meggysörös pubok száma, de bőven találni)
  • Webshopok (Ha inkább otthon maradnál, vagy családi/baráti összejövetelre szeretnél egy igazi meggysör válogatást rendelni, akkor közel egy tucat meggysöröket is forgalmazó webshop közül válogathatsz. Átlagosan 1-3 nap alatt ki is szállítják a megrendelt söröket. Nemsokára csinálunk egy listát a legjobb meggysöröket forgalmazó webshopokról is.)

Hol kapható meggysör? – Meggysör lelőhely térkép magyarázat

  1. Kattints a meggysör lelőhely menüpontra.
  2. Az egered görgőjével könnyen kezelésbe veheted a térképet, közelíts illetve távolíts a görgővel és szemezgess a helyek közül.
  3. Vagy ha egy konkrét kocsmára, meggysörre illetve városra lennél kíváncsi, ahol szolgálnak fel meggysört a  térkép keresőjébe csak simán írd be a kocsma/város/meggysör nevét. Majd kattints a “keresés” gombra. Mutatjuk:Tehát a pirossal bekarikázott helyekre írd be hogy mit keresel, például ha “Mort Subite” meggysört innál      szívesen, ezt írd be a keresőbe, kattints a keresés gombra, és már ki is dobja azokat a helyeket ahol van. Íme:

Meg is jelent 4 oldalnyi hely, ahol kaphatunk Mort Subite meggysört. És ugyan így ha várost illetve kocsmát keresel, akkor annak a nevét is értelemszerűen beírod a megadott helyre, majd rányomsz a keresés gombra, és ki is adja a találatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail-címet.

Menü