Megpróbáltuk összegyűjteni a legjobban várt 2018-as sörfesztiválokat. Hogy a Budapesten kívül élőknek is kedvezzünk, főleg a fővároson kívüli sörfesztiválokat gyűjtöttük egy csokorba. Mazsolázd végig a sörfesztiválokat, hiszen már most beleírhatod a nyári programtervedbe! A 2018-as év a kézműves sörök éve lesz! Lovagold meg te is ezt a hullámot, és gazdagodj rengeteg élménnyel és persze a legfinomabb kézműves sörcsodákkal!

1. III. Indoor Sörfesztivál

A 2018-as évet nem más mint egy fantasztikus beltéri sörfesztivál nyitva, ez a III. Indoor Sörfesztivál. A fesztiválnak a Gellért Hotel nyújt helyet. És miért is lesz ez olyan fantasztikus? Végre nem kell nyárig várni hogy isteni kézműves sörremekeket guríthassunk le a torkunkon és közel 100 féle csapolt sör közül válogathatunk majd. Ami pedig megkoronázza ezt az egészet, az az, hogy korlátlan mennyiségben fogyaszthatjuk kedvenc söreinket! Hát kell ennél több? Irány 2018 első sörfesztiválja!

2. IV. Nemzetközi Söröm – Szeged

Szerencsére egyre több nagyvárost köszönhetünk a sörfesztivál helyszínek között. Ezúttal Szeged veti bele magát a sörös örömökbe. Magyar és külföldi sörfőzdék kínálata közül csemegézhetünk július közepén. A három napos rendezvény során a szervezők szeretnének olyan különleges söröket felvonultatni, amit csak tényleg nagyon ritkán kóstolhatnak még a legnagyobb sörfanok is. Reméljük pár meggysör különlegességgel is készülnek a Szegediek!

3. Kézműves Sörök és Pálinkák Fesztiválja – Hegykő

Az ország talán legnyugatabbi Sörfesztiválja. A Sopron mellett helyet foglaló Hegykő már több éve várja a tikkadt sörrajongókat, hogy a legszebb nyári napokon fenséges sörfelhozatallal nyerje el tetszésüket! Kis- és nagyüzemi sörfőzdék is felvonulnak ezen a hétvégén. Az egyik kedvenc sörfesztiválunk! Hogy miért? Tavaly 4 sörfőzde meggyes sörét hozták el a meggysör rajongóknak. Ráadásul sikerült 2 olyan meggysört felvonultatniuk, amit az ország többi pontján eddig nem is láttunk! Ezek a Ludas és Primator Sörfőzdék meggyes sörei voltak!

4. I. Kézműves Sörfesztivál Gyulán

Az idei évben Gyula is belépett a sörfesztiválozó városok körébe. Első alkalommal kerül megrendezésre a Gyulai Sörfesztivál. Emberek tízezrei várták már ezt a napot, hogy mikor lesz végre a környéken is egy neves sörfesztivál. Több tucat kézműves sörrel, sörfőző versennyel és zenei programokkal várják az érdeklődőket. Aki pedig a hasát szeretné megtömni, annak is kedveskednek a legjobb street food felhozatallal. Szerintem ott a helyünk!

5. BeerBQ – 2. Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál

Július utolsó hétvégéjére a BeerBQ lát el minket különlegesebbnél különlegesebb sörökkel a második alkalommal megrendezésre kerülő Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztiválon. A sörrajongók 3 napon keresztül élvezhetik a legjobb hazai kézműves sörfőzdék sörkülönlegességeit. Majd a streetfood kocsik felől érkező ellenállhatatlan illatélményt gondoskodik az éhes hasakról. Egyszóval lesz minden ami szem-szájnak ingere!

6. VIII. Zalaegerszegi Sörfesztivál

A legjobb példa arra, hogy nem csak nyáron lehet eszméletlenül jó sörfesztiválokat rendezni. Egy szeptember végi sörfesztivál, ahol a legjobb söröket kóstolhatod és a legnevesebb előadók zenéjére lazulhatsz. Ha pedig egy kis kihívásra vágysz, akkor a sörivó versenyen kecsegtetheted meg tudásod és elszántságod! Remek helyszín remek programokkal! Ha szeptember akkor Zalaegerszegi Sörfesztivál!

7. 6. Tatabányai Sörfesztivál

Szinte már kötelező programnak számít a Tatabányai Sörfesztivál. Igazi veteránok, hiszen már hatodik alkalommal rendezik meg a környék legnagyobb sörös eseményét. Az oda látogatókat nem csak a különleges kézműves sörökkel vonzzák oda, hanem neves előadóikkal is. Az elmúlt évben a Hősök, Halott Pénzt, WellHello, The Beabers, és az Intim Torna Illegál gondoskodott az igazi fesztiválhangulatról. Egy biztos, Tatabányán tudják mitől döglik a légy!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail-címet.

Menü