Van egy jó hírünk a meggysör rajongóknak! Az utóbbi időben egyre több meggysört árusító hely kerül fel a térképünkre. Egyre csak növik ki magukat a fenségesebbnél fenségesebb gyümölcsös nedű manufaktúrák.

Tudtad hogy Magyarországon több mint 15 féle meggysör márka létezik? Az egész világon pedig több 100 meggysör közül válogathatunk? Az egészen kicsi sörfőzdéktől kezdve a legnagyobbakig egyre többen kezdik a meggyes söröket bevezetni a kínálatukba. Míg egy évtizeddel ezelőtt hajkurászni kellett a helyeket ahol esetleg meggysört kaphatunk, addig ma már egy egész országnyi térkép áll a rendelkezésünkre, ahol kedvünkre válogathatunk kedvenc meggysöreink közül.

     

Épp munka után vagy? Ki készített az anyós? Vagy éppen a kiszemeltedet vinnéd el egy tök jó helyre? Vagy csak lazulnál a haverokkal? Csapd fel a meggysör térképet és válaszd ki a hozzád legközelebb eső meggysör lelőhelyet!

Ha pedig tudsz egy fantasztikus meggysör lelőhelyet, ahol csapolnak az isteni nedűből, és még nincs rajta a térképünkön, ne tartsd magadban! Facebookon vagy itt üzenetben is írhatsz nekünk! Csak küld el a hely adatait mi pedig fel rakjuk a térképre! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü