Kőolaj helyett meggysört bányásznak! Mi a FAK?

A kőolaj kutatás- és termelés nagyágyúi alapították a Bartók Béla úti Fekete Arany Klubbot (FAK), ami rengeteg festészeti és egyéb kiállításnak, akusztikus koncertnek és stand up előadásnak ad otthont. A klubba belépve a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum állandó kiállítását pásztázhatjuk végig szemeinkkel pár kellemes ital társaságában. A hely hangulata a múlt századok olajipari közegét idézi fel. Barátságos és közvetlen kulturális miliő a bányászok színes és változatos életével vegyítve. A falakat az olajbányászat képei díszítik, a sörcsapok pedig az olajkutak emlékét őrzik.

Kőolaj helyett meggysört bányásznak! Mi a FAK?

A kézműves sörök kínálatában fellelhető az Olaszházi meggysör mellett a Rizmajer Sörfőzde konyakos meggysöre is. A csapon lévő sörök kínálata állandóan változik, így érkezés előtt érdemes érdeklődni erről. A kiszolgálás aranyos és bájos, a pultos lány igazán érti a dolgát. Mosolygós fogadtatás és vásárlás előtti sörkóstolás alapozta meg a hangulatunk. A hely nagyon varázslatos, a mosdó pedig kifejezetten kulturált. Hatalmas plusz pont illeti a megálmodókat a női mosdó felszereltségéért, ahol az igazán szép napokra is gondoltak.

Ottjártunkkor a Legenda Sörfőzde Olaszházi meggysöréhez volt szerencsénk. Színe pasztell bordó és fátyolos. Utóbbi a hozzáadott meggyvelőnek tudható be. Habja igen csekély, gyorsan tűnő. Illatában jól érződik a meggy édes és egyben kesernyés mivolta. Ízében a gyümölcs édes zamata uralkodik a sörrel szemben.

Összesítés:

Megjelenés:80%
80%
Illat:80%
80%
Kortyérzet:70%
70%
Íz:70%
70%
Ár-érték arány:90%
90%
Kiszolgálás100%
100%

Galéria:

Előző bejegyzés
Meggysör a levesben?!
Következő bejegyzés
Ó, nagyságos meggysör! Pont te? Mármint Pointer?

No results found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü