Ó, nagyságos meggysör! Pont te? Mármint Pointer?

Madách téren jártam, magyar meggysört láttam!

A Deák tér közvetlen közelében a Madách téri árkádok alatt elhelyezkedő angol stílusú Pointer Pubot látogattuk meg. Hangulata a régi angol vidéki pubokat eleveníti fel: egyszerű fa padok és székek, fával burkolt padló. A Pub maga igen kicsi, de annál hangulatosabb estéket tartogat számunkra. Belépve zsúfolásig díszített falak adják át az igazi angol életérzést, a különböző kézműves sörök emblémái köszönnek vissza akármerre is nézünk.

Ó, nagyságos meggysör! Pont te? Mármint Pointer?

A sörválogatást nemes angol különlegességek teszik igazán vonzóvá, melyek mellett megbújik a magyar Szent András Sörfőzde meggyes söre is. A teraszon helyet foglalva a pultos lány már jön is. Kicsit unott hangulatban, gyorsan veszi fel a rendelést.

Megérkeznek a sörök is, üveges formában. Kitöltve átlátszó, sötét bordó színben pompázó, halvány rózsaszín habbal rendelkező meggysört kapunk. Habja kevésbé összefüggő. Illatában a gyümölcs és a maláta párosa találkozik. Ízében a meggy kesernyéssége egybeolvad a sör aromájával. Összességében a sör karakteres ízjegyei jobban előtérben kerülnek mint a meggy.

Összesítés:

Megjelenés:60%
60%
Illat:70%
70%
Kortyérzet:50%
50%
Íz:50%
50%
Ár-érték arány:70%
70%
Kiszolgálás60%
60%

Galéria:

Előző bejegyzés
Kőolaj helyett meggysört bányásznak! Mi a FAK?
Következő bejegyzés
Egy meggysört, Tanár úr kérem!

No results found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü