Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Budapest Beer Week 2018

2018-05-20 - 2018-05-27

Ahogy az a legtöbb nagyszerű dologgal lenni szokott, fesztiválunk ötlete is egy sörözőben született meg az új hullámos sörfőzés, nemzetközi sörfesztiválok, inspiratív sörfőzők és persze egy bizonyos mennyiségű sör fogantatásából.

A célunk nem is lehetett volna egyszerűbb és magától értetődőbb: bár a kézműves hullám – nevezzük akár kisüzeminek, új hullámosnak, kraftnak – az utóbbi években egyértelműen elérte hazánk söriparát is, és mára kijelenthetjük, hogy nagyszerű sörfőzdék bújtak – bújnak elő sokszor a föld alól, az is nyilvánvaló, hogy a fejlődés következő lépése a a hazai színtér szemszögéből a nemzetközi frontba való bekapcsolódás kell, hogy legyen.

Hát nagyon röviden ezért vagyunk itt, és talán nem lövünk mellé azzal, hogy kimondjuk: te is, ti is. A célunk pedig nemcsak az, hogy a fesztiválunk gerincét adó kóstoló eseményekre meghívjunk, hanem hogy csatlakozz ahhoz az egy héten át tartó cirkuszhoz, amihez nemzetközi főzdék csapfoglalásai, főzdelátogatások, “találkozz a sörfőzőkkel” események és koncertek adják majd a keretet.

Részletek

Kezdés:
2018-05-20
Vége:
2018-05-27

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü