Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

IV. Nemzetközi Söröm – Szeged

2018-07-13 - 2018-07-15

A Nemzetközi Söröm célja, hogy a magyarországi sörfőzés és sörfogyasztás tradícióját átadják a fesztiválra látogatóknak. Rengeteg házi sörkülönlegességgel készülnek, hogy elnyerjék a fogyasztók tetszését. Magyarországi kis- és nagy sörfőzdék is felvonulnak majd az eseményen, hogy megmutassák, a magyarok nem csak borokat hanem remek söröket is tudnak készíteni. Nagy hangsúlyt fektetnek az igazi sörkülönlegességekre, olyan kézműves sörök repertoárjával készülnek, amit csak nagyon ritkán találhatnak meg a sörrajongók a boltok polcain.

A jó hangulatot a finom sörökön és ételeken kívül színes programokkal is biztosítják.
– Balkán nap: Balkánhoz tartozó országok sörkülönlegességeivel, zenéivel és ételeivel színesítik a napot.
Tanuljuk meg együtt a zorbát!
– Lengyel nap: Magyar, Lengyel két jó haver, együtt küzd és együtt vedel! Egy tradicionális pirog mellett ápolhatjuk baráti kapcsolatainkat, természetesen a sör se maradhat el!
– Osztrák nap: Nézzük meg a tradícionális népviseletbe öltözött jódlizós szomszédjainkat egy bécsi szelet és egy méltán híres osztrák búzasör társaságában

Micsoda programösszeállítás! Alig várjuk hogy július legyen és ellátogassuk Szegedre! Biztosak vagyunk benne hogy felejthetetlen élmény lesz! Pláne ha még meggysört is találunk!

Részletek

Kezdés:
2018-07-13
Vége:
2018-07-15

Helyszín

Dugonics Tér
Dugonics Tér
Szeged, 6720 Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü